Spirituele praktijk DaForma

Terug naar je eigen IK

Gegevens

Energetische massage

Door energie die door mijn handen stroomt, die wordt ervaren door de mensen als warmte, mag ik je rust, ontspanning en verlichting van pijntjes brengen. De behandeling start naast het hoofd en gaat zo verder over het lichaam. Op plekken waar klachten zijn, leg ik mijn handen neer. De voeten worden ook iedere behandeling gemasseerd, daar onder de voet ook het hele lichaam zit. Zo kunnen de lichamelijke klachten ook verminderen.

Coaching

Een luisterend oor is heel belangrijk voor iedereen op zijn tijd. Gezien mijn jarenlange ervaring als personal coach op gebied van voeding en beweging, ben ik iedere dag in aanraking gekomen met mensen die met mentale problemen worstelen. Uit deze ervaring heb ik gemerkt, dat er vaak iemand bij de mensen in de buurt ontbreekt, die echt naar ze luistert. Het is zo belangrijk goed te luisteren naar wat de mensen bezig houdt en dan pas advies geven.

Kaartlegging en Pendel

Middels mijn heldervoelendheid, Lenormandkaarten en pendel kan ik je meer duidelijkheid geven over het verleden, heden en de nabije toekomst.


Gastenboek

Marga van Rossum
04-02-17 12:46:59
Al een hele tijd kom ik bij Diana onder ander om de kaarten te laten leggen. Het is steeds weer een mooie ervaring.
Door haar leer ik mezelf steeds beter kennen en sta weer met beide benen op de grond.
Luister naar dat wat je hart zegt en met de hulp van Diana haal je er energie, zelfbewustzijn eigenlijk het beste in je naar boven. Neem daarbij dat ze echt alle tijd voor je neemt in een ontspannen sfeer dan is het een echte aanrader. Graag tot de volgende keer.
Opmerking:
Dankjewel Marga en graag tot ziens
Jan Urlings
27-12-16 19:38:14
Ik ben met schouderklachten naar Diana gegaan. Huisarts, fysiotherapie en vele bezoeken aan het ziekenhuis hebben niets geholpen. U moet er maar mee leren leven was de uiteindelijke diagnose. Als laatste ben ik naar Diana gegaan. Na slechts een enkele behandeling zijn mijn klachten in mijn schouder weg. Ik heb vanmorgen opnieuw een foto van mijn schouder laten maken. En wat blijkt, er is helemaal niets meer te zien van mijn voormalige klachten. Volgens de artsen mag ik er geen conclusie uit trekken. Dat kan natuurlijk en dat zou ik als arts ook zeggen, maar van daar moet u maar mee leren leven naar helemaal niets meer vind ik toch apart.
Opmerking:
Bedankt voor dit mooie bericht, supermooi dat ik u zo heb mogen helpen.
Carola Caubo
23-09-16 20:58:22
Af en toe maak ik een afspraak bij Diana. Iedere keer weer voel ik mezelf verlicht en ontspannen. Aanrader voor iedereen die zich hier aan over wil en durft te geven. Vooral aan het begin van de dag is dit erg prettig. Bedankt voor alle zorg en rust die je mij geeft. Tot gauw !
Opmerking:
Bedankt Carola
M Jansen
05-08-16 11:58:20
Altijd raak, Altijd kloppend....
Opmerking:
Bedankt mevr. Jansen
Angelique Cremers
19-07-16 20:33:32
Hallo Diana..
Ik wil je heel hartelijk danken voor de fijne behandeling en de enorme lading positieve energie die je meegeeft.
Ik vond t zeer zeker de moeite waard. En kan t anderen echt aanraden.
Mij heb je in iedergeval als klant gewonnen!

Gr. Angelique
Opmerking:
Hallo Angelique,

Dankjewel voor de mooie woorden.
Ik ben heel blij dat het je geholpen heeft.
Fijn om te horen, dat je nog eens terug wilt komen.

Groetjes
Diana